top of page
Ellipse 17.png

Robotics / Automation

-Få automatiseret jeres arbejdsgange

Robotics Header.webp
Ellipse 17.png

RPA - Robotics Process Automations

Hos Digital First trækker vi på mange års erfaringer indenfor automations eller automatiserede arbejdsgange også kaldet Robotic Process Automation (RPA).

Helt basalt handler processen om at få belyst regelbaserede arbejdsgange, som kan optimeres eller blive helt automatiseret ved brug af kunstig intelligens (AI) og automationer.
Denne proces giver vores kunder muligheden for at bruge den sparede arbejdskraft til andre fokusområder - altid med store besparelser og en fantastisk ROI som resultat.

Efter en grundig gennemgang af systemer og arbejdsgange, kan vores senior projektledere analysere sig frem til givtige forbedringer og anbefalingsværdige RPA-workflows.

Med bagrund i de belyste processer samt kundernes planlægning, såvel nutidig som fremtidig, kan vi via vores eget udviklerteam skabe de nødvendige integrationer og løsninger.
 
Vores team har bl.a udviklet løsninger til nogle af de største revisionshuse.

hjemmearbejdsplads 1.png
ELEMENTS.webp

Et team - fra idé til færdigt produkt

Vi kan som noget helt unikt tilbyde en af markedets fremeste eksperter i digitalisering og RPA, i kombination med universitetsuddannede udviklerede fra vores søsterselskab CodersHive.io på Bali.

Det giver vores kunder muligheden for en af Danmarks førerende senior projektledere indenfor feltet, kombineret med stærkt kompetent og prisbevidst udvikling. Denne kombination udvider mulighederne væsentligt for vores kunder, der med prisbevidste udviklings ressourcer, nu har muligheden for at udvikle bedre integrationsløsninger i stedet for at opsætte robotter. 

Teamet på Bali drives af vores danske medejer og vores kunder har derfor, under et 'follow the sun' princip, mulighed for at have næsten 24 timers udvikling og arbejde på deres projekter, samt en dansk senior profil til rådighed døgnet rundt. 

Vi er sikre på, at dette er et helt unikt produkt, og vi er absolut overbeviste om, at vi kan levere en helt igennem fantastisk løsning. 
 

Kontakt os i dag

Lad os hjælpe med det rigtige setup

Skriv til os

Ring til os

Åbningstider

Hverdage:    8.00 - 16.00

bottom of page