IT Sikkerhed

IT SALG, SERVICE & SUPPORT

Sikker IT, Sikker data, Sikker søvn

Det er til tider abstrakt at tale om it sikkerhed i mindre og mellemstore virksomheder. Løsningerne er mange og vi mødes ofte med udsagnet om at mange tror at deres virksomhed er for lille eller for ligegyldige for it kriminelle.  

Vi forstår den abstrakte verden og hvorfor skulle en hacker fra et fjernt land have nogen interesse i at få adgang til jeres systemer? 

 

Men lad os stille dig et par simple spørgsmål. 

 

Hvad ville det betyde for dine kundeforhold hvis I uforvarende delte alle deres personlige oplysninger med resten af verden? 

 

Eller hvis en udefrakommende person kunne se hvert tastetryk på din computer, ville de så få hemmeligheder, personfølsomme oplysninger eller betalingsoplysninger?

 

Hvornår er alle plugins på jeres hjemmeside sidst blevet opdateret og er jeres server sikret og i overensstemmelse med lovgivningen? 

 

Lad os blot nævne lidt data. 

 

 • Hver måned udsættes 4.800 hjemmesider for det der kaldes formjacking hvor IT kriminelle forsøger at overtage formularen til indtastning af kreditkortoplysninger.  (Kilde: Symantec)

 • De daglige angreb på hjemmesider er steget med 56,1% årligt. (Kilde: Statista)

 

 • Gennemsnitsprisen for tab af persondata er udregnet til at være 150$ pr bruger.  (Kilde:IBM)

 

 • Virksomheder ser en gennemsnitlig markedsføringsbudget forøgelse på 64% efter et cyber attack bl.a for at vinde folk tillid tilbage. (Kilde: AJMC)

 

 • 53% af adspurgte firmaer fortalte i en undersøgelse at deres medarbejdere havde adgang til mere end 1000 foldere med personfølsomme oplysninger. De selv samme firmaer fortalte at kun 5% af deres foldere var beskyttet og af dem havde 38% det hele beskyttet af bruger passwords der ikke krævede jævnlige opdateringer.  (Kilde: Varonis)

Dette er blot nogle af de 1000 vis af historier og undersøgelser der findes om emnet. 

 

Og vi ønsker ikke at skabe unødig bekymring, men at beskrive den verden hvor kriminelle har set muligheder i at udnytte gode menneskers uvidenhed. 

 

Så lad os give dig et sikkerhedscheck således at din hjemmeside ikke er en af dem der falder igennem når der hvert 39. sekund døgnet rundt er en side der udsættes for forsøg på hacking .Også at I ikke er en af dem der trykker på den forkerte mail der åbner døren til jeres fortrolige oplysninger. 

 • Anti Virus 

 • System- & Hjemmeside opdateringer

 • Overvågning af Server og systemer

 • Aktiv password beskyttelse

 • High end beskyttelse af følsomme data

 • Skræddersy jeres abonnement til behov og pris

LINE2.png
Få testet din hjemmeside for sikkerhedshuller
Kun 249,-
Hvert år udsættes
danske hjemmesider
for 20.000.000 hackerangreb.
Skræddersy jeres egen sikkerhedsløsning.
Starter fra kun 29,-
I stedet for at huske
64 password kan vi
lave en
Password manager
med et log ind.
Verdens bedste
Anti Virus løsning
Starter fra kun 39,-
Kom 2 skridt foran
med et uforpligtende møde med os.
digital_bg.gif

VI  AT VÆRE SKRIDTET FORAN

Datatyveri
Beskytelse af data og Persondataloven

Hvem skal have adgang til hvilke data i jeres virksomhed?
Er jeres interne systemer sat op til beskyttelse af jeres egne og jeres kunders data og ikke mindst til at leve op til persondataloven?

Vi taler desværre udfra vores dårlige erfaringer, når vi tilkendegiver at alt for mange har unødigt adgang til alt for meget data.
Det betyder at der i mange tilfælde kun skal mistes et enkelt password fra en medarbejder, til at hele virksomheden kan bringes i knæ.

Uden at appellere til frygt og unødige produkter sætter vi os gerne på den anden side af bordet for at rådgive, vejlede og inspirere jer til et praktisk og prisbevidst sikkerheds setup, således at It kriminelle og andre nysgerrige holdes ude og væk fra jeres følsomme data.

Ligesom vi naturligvis  kan sætte jeres virksomhed op til at overholde persondataloven i alle jeres projekter.

Outsourced IT sikkerheds afdeling/realtime assistance

System monitorering og riskassessment

System- & Hjemmeside opdateringer

Verdens førerende anti virus værktøjer

Server monitorering og opgradering 

Vi samarbejder med verdens førerende leverandører indenfor IT sikkerhed, Virusbeskyttelse og Risk assessment.

IT-løsninger til alle - Uanset behov

Nye udfordringer kræver nye systemer 

Vi elsker retro. Elsker gamle biler og en lyseblå Vespa er drømmen. Elsker vores gamle spilkonsoller og bipbip spil, MEN der er desværre ikke noget retro lækkert i forældede sikkerhedssettings og forældede ikke opdaterbare virus programmer. Desværre er den slags investeringer ikke længere af værdi og den for 399 kroners "Top sikkerhed 2011"  indkøbt i Brugsen, hverken kan, bør eller skal stå imellem jeres virksomhed og en ondsindet usling i et kælderlokale i et fjernt land.

Vi sikrer dig derfor løsninger som ikke forældes eller kræver en udskrivning som en mindre Fiat Panda.
Med små tilkøb og bevidste valg kan du i samarbejde med vores CEO vælge den løsning der dækker jeres aktuelle behov. Og ja selvfølgelig er I altid velkommen til at opgradere eller nedgradere hvis jeres verden ændrer sig.

Fælles for alle vores smarte løsninger er at de bliver leveret på månedlige betalinger, således at løsningerne er ultra fleksible og meget omkostnings bevidste. 
Det betyder at du f.eks kan starte med verdensklasse anti virus programmer for kun 39,- kroner.
What´s not to like?


Book et uforpligtende møde og lad chefen komme med et bud på en ny og smart løsning.

Med vores skræddersyede IT sikkerhedsløsninger slipper du for unødige produkter og abonnementer samtiddigt med at du sikre din virksomhed og jeres data.

Anti Virus beskyttelse - System monitorering - Sikre serverløsninger - Hjemmeside sikring

Kontakt os i dag

Lad os hjælpe med det rigtige setup

Åbningstider

Alle hverdage 8.00 - 16.00

Åbningstider

Alle hverdage 8.00 - 16.00