top of page

Om Digital first

DIN EKSTERNE AFDELING FOR IT & DIGITALISERING

Hvem vi er

Vi har specialiseret os i rådgivning, implementering og support, af markedets nyeste digitale værktøjer, til alt fra digitale underskrifter og automatiseret kontraktudarbejdelse, til udlægshåndtering og økonomisystemer.

 

De rigtige løsninger fremkommer via uvildig rådgivning, den rigtige sammensætning af værktøjer, og støtte til implementeringen i tæt samarbejde med rådgivere, personale og ledelsen.

 

Slip for ligegyldigt administrativtarbejde, og byd velkommen til fremtidens digitale værktøjer på mobil, tablet og online.

– Fremtiden er digital – Er I?

Box_1200x900_cloud_logoer.png

DIN EKSTERNE AFDELING FOR

IT & DIGITALISERING

automatik_ikon_blue_edited.png
Digitaliserede Regnskabsløsninger

Vi yder uvildig rådgivning, implementerer og supporterer den korrekte sammensætning af markeredets nyeste værktøjer til én samlet digital løsning - fra brancheløsning til økonomisystem.

erp_ikon_blue.png
IT Salg, Service og Support

Vi er totalleverandører af IT, og fungerer som ekstern IT-afdeling for mange af vores kunder. Vi har i mange år leveret kvalitetsløsninger til små- og mellemstore virksomheder på hele sjælland.

web_ikon_blue.png
Hjemmesider og Webshops

Vi leverer og supporterer hjemmesider og webshops i alle størrelser. Har I behov for en moderne samarbejdsplatform eller blot behov for et online visitkort, så hjælper vi jer.

VI DIGITALISERING

Digitalisering

LIGGER I VORES DNA.

digital-dna_512x512.png

Bygget på erfaring

10 år med procesoptimering og digitalisering

Vi har mange års erfaring i arbejde med procesoptimering og systemimplementering i praksis. Bl.a. har vores stifter David Bjerring stået for revisionsselskabet PwC’s produktions- og datalandingplatform til udarbejdelse af klientbogholderi – herunder digitalisering af mere end 250.000 leverandørfakturaer og kvitteringer.

medarbejder_800x800_david.jpg
David Bjerring
IT-Systemkonsulent
mail.png
linkedin_circle.png

Med mere end 10 år som IT- og digitaliseringskonsulent, og 12 års uddannelse, besidder han en stærk baggrund inden for IT. Han har bl.a. været IT-arkitekt og projektleder på PwC’s produktionsplatform for klientbogføring.

Udmærkelser
PwC_logo.jpg
PwC Danmark (2015-2019) - Senior Forretningskonsulent
cv_billede_pwc2.jpg
Produktions- og data landing platform

Ansvarlig for udviklingen af ny platform til klientbogføring, styring af deadlines og BI-værktøj til opfølgning på produktionen af klientbogføring for SMV.

Visma logo.png
Visma (2013-2015) - Teamleder & ERP-Konsulent
cv_billede_bygge_anlaeg.jpg
ERP-System for DSV Miljø og RGS90

Projekt- og teamleder for levering af økonomi-/ERP-system til udskiftning af økonomisystem og 40 mindre specialløsninger.

55 samlede brugere.

Kontakt os i dag

Lad os hjælpe med det rigtige setup

Åbningstider

Alle hverdage 8.00 - 16.00

Åbningstider

Alle hverdage 8.00 - 16.00

bottom of page