top of page

Kundecase

Fejertex

Ellipse 17.png
Circle Mask Group - Webshoppage.png
Webshop og ordrebehandling

Fejertex har leveret kvalitetsbeklædning til skortstensfejere i mange år. Deres lækre håndsyede produkter er naturligvis eftertragtede i branchen.
Desværre var Fejertex ved at drukne i deres administrative setup. Ordre blev afgivet på telefon og fax og krævede unødigt meget tid at håndtere.

Vi var derfor stolte da Fejertex kontaktede os for en ny smartere løsning. 
Vi kreerede en flot hjemmeside således at deres flotte produkter bliver præsenteret på en attraktiv måde, og vi kombinerede løsningen med en online Webshop.

 

Nu kan kunderne istedet gå på hjemmesiden og bestille direkte og skræddersy deres produkt med nogle af Fejertexs flotte tilkøbsmuligheder.
Fejertex administrationen får direkte besked på deres mobiltelefon når en kunde har bestilt eller har spørgsmål til deres ordre.

 

Samtidigt integrerede vi løsningen med et CRM system således at Fejertexs kundedatabase blev opdateret og ajurført.

Det giver nu nye muligheder for dem i form af mere målrettet direct marketing imens de kan følge deres kunders handelshistorik og kan lave målrettede opfølgninger.

Alt i alt en løsning som har sparet deres fantastiske team en masse tid og givet dem mulighed for at rette fokus mod deres kerneprodukter.

Besøg dem på deres flotte hjemmeside. Vi er sikre på at deres kvalitetsprodukter vil vække glæde i alle hjem uanset om man er skortstensfejer eller ej.

 

www.fejertex.dk

Fejertex beklædning.png
Fejertex webshop.png
Fejertexkurv.png

Kontakt os i dag

Lad os hjælpe med det rigtige setup

Skriv til os

Ring til os

Åbningstider

Hverdage:    8.00 - 16.00

bottom of page